קיצור רגל ימין וסוג ההגבהה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/04/2021 | 15:18 | מאת: יוסי

שלום יש לי שאלה, יש לי קיצור תפקודי 2-3 ס"מ לא ברור לי בדיוק כמה, יש לי קיצור אנטומי 0.6 ס"מ. הקיצור התפקודי נובע עקב פציעה בכף רגל ימין ולכל אורך הגפה עד לאגן ישנן צלקות מרובות ישנו עיוות בעצם האגן. האם במצב כזה אני זקוק להגבהה? אין אפשרות לתקן מנח הכף רגל/קרסול האם אתם מבצעים בדיוק כמה הגבהה אני צריך? כרגע בלי הגבהה ויש לי כאבים באגן ימין וגב תחתון. אשמח למענה ועזרה האם צריך הגבהה וכמה בדיוק על מנת שלא אסבול. תודה רבה

שלום יוסי מדידה פונקציונלית הינה מורכבת וקשורה בגורמים רבים. כיוון שהינך קרוב לוודאי אכן זקוק להגבהה , ממליץ לבצע בדיקה במעבדת הליכה לדיוק מירבי. כך גם נדע לשקלל ולהתמודד עם סטיות ההליכה הנגרמות כתוצאה מההבדל. בברכה סאם www.imacs .co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה