המשך לשאלה: בטן גדולה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

08/09/2014 | 14:21 | מאת: rami

שלום דוקטור, ייעצת לי לפנות לפיזיותרפיסט כדי לחזק את היציבה ואת שרירי הליבה, מפני שהבטן שלי גדולה מדי. כיצד אני מגיע לפיזיותרפיסט, דרך הפנייה מאורתופד? או שיש דרך ישירה? שוב תודה.

שלום על מנת לבצע פיזיותרפיה דרך קופת החולים יש צורך בהפניה של רופא, אפילו משפחה, או אורתופד, נוירולוג (תלוי בסיבת ההפניה) למרפאות פרטיות בפיזיותרפיה ניתן לגשת ללא הפנית רופא אך יש צורך להביא מסמכים רלוונטים לסיבת הפנייה על מנת להקל על האבחון (כגון צילומי רנטגןוכדומה) בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה