תנועה מוגבלת אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/04/2021 | 22:44 | מאת: חנה

ילדתי תינוק ראשון בסוף דצמבר 2020 בגיל 37. מהחודש השישי של ההריון התנועה שלי הוגבלה יותר ויותר בגלל גודל הבטן ההריונית. מאחרי הלידה ועד עכשיו אני מגלה שהתנועה שלי עדיין מוגבלת: כשאני שוכבת או יושבת למשך כ5 דקות ומעלה ואז נעמדת - אני לא מצליחה ללכת כראוי. יש לי כאב ונוקשות בפרקי הירכיים ובפרקי כפות הרגליים ואני צולעת כ10 צעדים לפחות עד שאני מצליחה ללכת ישר. לאן לפנות כדי להיבדק או להסדיר את התנועה שלי?

שלום חנה רצוי לפנות לפיזיותרפיסטית שתבצע בדיקה קלינית והערכה. בהתאם היא תמליץ על טיפול שמרני. במידת הצורך היא תפנה לגורם אחר מתאים כגון רופא נשים או אורתופד . אך כפי שציינתי ראשית כדאי לפנות לפיזיותרפיה. בברכה סאם www. imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה