יציבות ברגל שמאל ותחושה מוזרה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/03/2021 | 22:31 | מאת: דליה

שלום רב בת 47 , בבדיקת mri ראש נמצאו מוקדים מרובים בחומר הלבן שמתאימים למחלות כלי דם קטנים פחות לדמינאלזציה במעקב שנתי ,טרשת נשללה לפני כ 11 שנה אך לפני שלוש שנים אירועים נירולוגים של כבדות ברגליים,רדימות בפנים,טשטוש חשוב נמאו אותם מוקדים מרובים בחומר הלבן בחודש האחרון יש לי מעין משהו מוזר ברגל שמאל כאשר אני הולכת מרגישה שהברך לא מתיישרת לי לחלוטין וכף הרגל אינה דורכת באופן יציב יש לציין שאין כאבים אבל זה מרגיש מעין הפרעה בתנועה יש לציין כאשר אני מנסה ללכת על קצות האצבעות איו לי את אותה התחושה אני מספרת את זה על מנת להמחיש את ההבדל ממה זה יכול להיות ? בדיקה נוירולוגית לפני כחודש תקינה מלבד חולשה מינימלית בצד שמאל שהיתה קיימת לפי דעתי לפני אשמח לשמוע את חוות דעתך תודה רבה על העזרה

שלום כיוון שיש אני משער הדמיות רלוונטיות כולל צוואר, חייבת לפנות לבדיקה קלינית מקיפה , כדאי לנסות אצל פיזיותרפיסט. במידת הצורך הוא יבקש להפנות לבדיקת מעבדת הליכה. במידה ואכן יש החמרה יש לפנות שוב לנוירולוג. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה