כאבים/לחצים בעורף ו......

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

04/03/2021 | 15:49 | מאת: ס

שלום, בשנה האחרונה יש לי כאבים/לחצים בעורף בצד ימין, וגם בצד הימני של הראש כלומר מאחורי האוזן הימנית, באוזן הימנית, הרקה הימנית, הלחי הימני, המצח הימני, ובכל הגולגולת בצד ימין, בצד שמאל אין כאבים בכלל. ההתקפים מופיעים כמעט כל יום למספר שעות, זה נעלם וחוזר. הכאב בינוני. נוירולוג אמר שאולי זה שריר שנתפס בין הצוואר לגולגולת ושזה כנראה בעיה צווארית או שרירית ושאם זה חד צדדי זה צוואר. סיטי מוח וMRI תקינים TMJ תקין, אא"ג תקין. מה זה יכול להיות?

שלום אין לדעת עד שלא מבצעים בדיקה קלינית. אם הרופא מאשר וסיים לבצע את הבירור שלו, בקש הפנייה לפיזיותרפיסט. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה