שבר בעצם מסרק 5 בכף הרגל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

17/08/2014 | 19:17 | מאת: ענת

שברתי בשבר קטן את עצם מסרק 5 ברגל שמאל. קיבלתי התוויה לא לדרוך על הרגל למשך 3 שבועות. האם יש נעל מתאימה שבאמצעותה כן ניתן לדרוך על הרגל. אני יודעת שיש נעליים מתאימות לאחרי ניתוח של אלוס ואגוס

שלום בעקרון אם הוראת הרופא שבדק אותך וראה צילום נתן הנחייה לא לדרוך שלושה שבועות אזי צריך להישמע להוראה זו. הכוונה להסיר משקל מהרגל באופן מוחלט כך ששום נעל לא יכולה לאפשר דבר כזה. החלמה מהירה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה