תפקוד של גב

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/02/2021 | 15:14 | מאת: אסף

h יש אצלי בעייה של מתי שאני עומד/הולך הרבה זמן אז מופיע כאבי גב תחתון שמפריע לי מאוד ביום יום וזה נמשך בערך מתקופת הצבא האורטופד אמר שזה דיש בעמוד השדרה שכנראה משפיע על הכאבים אני גם על מדרסים שלא בדיוק עוזרים להימנע מהתופעה הנ"ל מה גורם לזה + מה הפתרון והאם פיזיותרפיה תשנה אצלי משהו ? וגם אחרי פעילות גופנית של 1/2 שעה אני מרגיש חולשה ורעד בחלק העליון של הגוף ורוצה לדעת מה עושים והאם זה שייך שאני קצת עם השמנה

שלום ככל הנראה הפתרון הוא פיזיותרפיה. באבחון יזהו את מקור הבעיה ובהתאם תטופל. לגבי הרעד, כדאי להתייעץ ראשית עם נוירולוג. בברכה , סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה