ספורט ופיברומיאלגיהההה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

31/01/2021 | 08:06 | מאת: אתי

שלום רב אני בת 50 סובלת מפיברו מעל ל12שנה עם הזמן הולך ומחמיר . עד לפניי כ5שנים הייתי עושה ספורט הליכה אירובי עכשיו אני לא יכולה האגן כואב לי המפרקים כואבים עשו לי כמה פעמים באזורים שונים זריקות קורטיזון הרופא אומר חובה ספורט ולא מבין שקשה לי אז מה בכל זאת אני יכולה לעשות???? הייתי עושה הידרותרפיה שמאוד עזר לי אבל בגלל הקורונה הפסקתי אשמח אם תעזור לי תודה מראש

שלום רב תקבעי פגישה עם פיזיותרפיסט. הוא כבר ידאג לעזור לך גם עם תכנית להפחתת כאב וגם לשלב אותך בפעילויות המתאימות . בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה