כאבים וקושי בהליכה אחרי מנוחה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

28/01/2021 | 18:56 | מאת: אירה

שלום רב בחצי שנה אחרונה יש לי קושי רב בהליכה אחרי מנוחה.אני עובדת בעבודה רוב הזמן על הרגלים לא בעמידה.בערב שאני חוזרת הביתה קצת נחה ואז מאוד קשה לי לקום וללכת צעדים ראשונים.כפות רגליים מרגישות לי כאובות ורדומות.אחרי כמה צעדים זה עובר עד מנוחה הבאה(עדיף כבר לא לקום :).צריכה לציין שבעבודה לא מרגישה כלום אולי רגליים קצת יותר עייפות מהרגיל. אבל אין כאבים או משהו.בגיל 45 התחלתי להרגיש כמו בת 80.יש לי ילדים וזה ממש מפריע לי. היתי אצל רופא לא מצא כלום.

שלום אירה פני בבקשה לרופא שימליץ על סדרת טיפולי פיזיותרפיה . שם ינסו לאתר את מקור הבעיה ויבנו תכנית טיפול מתאימה. במידת הצורך תופני לרופא מתאים או בדיקות נוספות. בברכה סאם www.imacs.coil

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה