התעקמות וקושי בהליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

26/01/2021 | 19:25 | מאת: דנה

שלום לדר אני התעקמתי מאד כמו סקיפוזיס ואם מתישרת אז מתקשה ללכת יש לי אוסטרופוזיס אבל ההתעקמות נוראית מתקשה לעמוד ללכת בעיות שווי משקל הניורולוגים טוענים שזה לא פרקינסון אז יתכן שזה בעיה אורתופדית? ולמה יש בעיות שווי משקל לעמוד אני יכולה רק בפיסוק רגלים וגם עומדת באלכסון למי לפנות מיואשת

שלום רב את מוזמנת לפנות לפיזיותרפיסט על מנת לנסות לאתר את מקור הבעיה ולכוון לרופא המתאים ולבדיקות נוספות במידת הצורך. בכל מקרה, כדאי להיבדק בדיקה קלינית מסודרת של מערכת שריר שלד אצל פיזיותרפיסט. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה