שריר התאומים נתפס ויש כאבים קשים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

25/01/2021 | 14:11 | מאת: דוד

לפני כחודש נתפס לי שריר התאומים בצורה לא רגילה. ללכת היה קשה ביותר עד בלתי נסבל. מאז הרגל שלי יותר קרה מתמיד וגם כל פעילות מיד נרדמות לי האצבעות ברגליים. ממש כל סוג של פעילות אפילו שהרגליים לא מתערבות. עדין קשה לי ללכת למרחק. אבל המצב ממש השתפר. אשמח להתייחסותך.

שלום רב במידה ולא עשית זאת עדין, פנה מיידית לרופא משפחה בשאלה של כלי דם דבר ראשון. יתכן ותישלח לביצוע אולטראסאונד, בדיקת נוירולוג ועוד. על פי תוצאות הבירור תופנה לטיפול המתאים. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה