חוסר סחוס בברכיים.

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

13/12/2020 | 04:49 | מאת: אור

שלום אימי היא בת 80+ סובלת מכאבי ברכיים בגלל חוסר סחוס שנשחק לגמרי לא עברה ניתוח בגלל גילה ובעיות בריאות אחרות היא חששה, הבעיה שהיא סובלת מכאבים שהולכים וחוזרים לרוב חוזרים שלא נותנים לה מנוחה, כל כדור כמו אופטלגין וכד לא עוזר לה , האם אין שום דבר אחר שיכול להקל עליה? תודה

שלום טיפול שמרני בפיזיותרפיה עשוי מאד לעזור לסמפטומים. אנא לפנות לפיזיותרפיסט לטיפול. ניתן לקבל הפנייה גם מרופא המשפחה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה