זריקת כאב של עמוד השידרה - בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/08/2020 | 23:30 | מאת: כלנית

לפני 3 חודשים אמי קיבלה זריקת כאב תחת שיקוף בבית חולים (יחידת כאב) בעמוד השידרה שבאזור הגב. הרופא האורתופד הכירורג החליט לתת לה עוד זריקה גם בעצם הזנב. מאז אמי סובלת מכאבי תופת באזור עצם הזנב - קשה לה לשבת, קשה לה לשכב ואפילו ללכת. אין לה איכות חיים מינימלית. מה הנזק שעלול להיגרם בהזרקה לעצם הזנב? אציין שאמי (בת 70) מקבלת זריקת כאב לעמוד השדרה בכל 3 חודשים כבר כמה שנים ואין לה עם זה שום בעיה. הצרות התחילו עם היוזמה של הרופא להזריק לה את הזריקה שמזריקים בעמוד השדרה - גם בעצם הזנב.

כלנית שלום נא לפנות לרופא המטפל שהזריק. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה