רגלי O

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

05/01/2014 | 14:56 | מאת: מאיה

היי אני בת 19 ומאז שאני זוכרת את עצמי יש לי רגלי O (אימא שלי אומרת שכשהייתי קטנה לא היה לי אז אולי מאיזה גיל 7, 8..) רציתי לשאול מה יכולה להיות הסיבה לזה שזה קרה דווקא לי? זה ממש מפריע לי ואני בכלל לא אוהבת.. יש איזושהי דרך לשנות את זה מבלי התערבות ניתוחית? ואם לא, יש איזשהו ניתוח שאוכל לבצע באיזשהו שלב בחיי? אני פשוט רוצה שיהיו לי רגליים ישרות ויפות כמו של כולם.. ובלי קשר לפן האסתטי- זה יכול לפגוע בי באיזושהי דרך פיזית? גם אם כרגע לא, בעתיד? בתודה..

שלום רגלי או הן רגליים בעלות מבנה ביומכאני נתון. לא ממליץ לעשות שום דבר ניתוחי אך ורק בשל אסתטיקה. מבחינה גופנית, אין לדעת אם תסבלי מכך או לא. במידה ויהיו בעתיד בעיות בכפות הרגליים, בברכיים או אפילו בגב, ניתן ללכת ולהבדק אצל פיזיותרפיסט שאז ימליץ לך מה לעשות. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה