רגלי 0 או x כולל פלטפוס קשה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/12/2019 | 05:16 | מאת: בלה

האם אפשרי בגיל בוגר 23 לתקן בעיה של רגלי x / 0 עם פלטפוס קשה . והאם כדאי בכדי למנוע בעיות בגב או עמוד שדרה בעתיד? מה הדרכים לאבחנה מיידית ואיך לא אומרים כלום עד גיוס לצהל .

בלה שלום, לשאלתך, הכל אפשרי וניתן אך השאלה הנשאלת היא מה הסיכון אותו לוקחים בעצם התיקון. כדאי ורצוי לתאם מעבדת הליכה בשאלת מידת הסטייה מהנורמה , הקשר בין המנחים והקשר לסמפטומים.המעבדה אף תחזק את הצורך בצילומי ציר במידה ורלוונטי. בברכת הצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה