פיענוח צילום ברך רגל שמאל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

21/10/2019 | 11:55 | מאת: יעל

בעלי קיבל את הפיענוח של צילום הברך ולא הבנו אותו. הודגמו שינויים ניווניים עם אוסטאופיטים בעצם הפטלרית ובאמיננסיה אינטר קלוראליס באפיפיזה של העצם הטביאלית. קיים רושם על סובלוקסציה כלפי מעלה של העצם הפטלרית. אשמח להסבר הפיענוח. תודה מראש.

שלום יעל מדובר בנזק תוך מפרקי ונזק של הסחוס. כמו כן, מיקום הפיקה שונה ממהמקום המקורי בו אמורה להיות. כדאי לדעת ששווה לנסות טיפול שמרני לפני כל התערבות כירורגית במידה ויזדקק לה. בברכת הצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה