הליכה על האצבעות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

09/10/2013 | 21:12 | מאת: שירי

בני בן חמש וחצי והולך על קצות אצבעותיו. מאז שהחל ללכת בגיל שנה וחודש החל ללכת על קצות האצבעות. התפתחות תקינה, כין בעייה תחושתית. יחד חכם ונבון. רכישת השפה תקינה. האם יש לי סיבה להיות מודאגת ?

שירי שלום אני מציע לגשת לאורתופד ילדים ובמידה ואין בעיה אנטומית למשל של קיצור שרירים ,לבקש הפניה למכון להתפתחות הילד. קיימת אבחנה של הליכה על האצבעות נרכשת הביטואלית . בכל מקרה זה דורש טיפול ולא כדאי להמשיך לאפשר הליכה כזו לא מאובחנת. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה