מפרק טיביו-טלארי - ללא נוזל יתר

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/09/2013 | 11:28 | מאת: דניאלה

שלום לכולם, לפני כחודשיים נקעתי את רגל שמאל, עשיתי בדיקת אולטראסאונד לרגל וקיבלתי את הממצא הבא: מפרק טיביו-טלארי - ללא נוזל יתר אשמח לדעת מה זה אומר?? תודה מראש, דניאלה

דניאלה שלום הממצא מצביע על כך שאין הצטברות של נוזלים ז"א בצקת בתוך המפרק שבין השוק לקרסול. אין זה אומר דבר על פגיעה באלמנטים כגון מתיחה של רצועה או גיד. ייתכן והפגיעה לא גרמה להצטברות נוזלים דווקא באזור זה. בכל מקרה ממליץ ללכת לראות פיזיותרפיסט לטיפול שמרני. החלמה מהירה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה