עמידת תינוק על קצות האצבעות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/09/2013 | 12:59 | מאת: אילן

שלום רב. נכדתי, בת השנה וחצי, אינה עומדת על כפות הרגליים אלה רק על קצות האצבעות, ולכן אינה יכולה עדיין ללכת. בכל נושא ושטח התפתחותי אחר איני רואה כל בעיה. מה עושים ?

אילן שלום לעמידה איכותית והליכה נכונה אצל תינוקות קיים ספקטרום רחב מבחינת זמן. עמידה על האצבעות יכולה להיות זמנית אך יכולה להיות גם הביטואלית ולהתפתח למשהו כרוני. לכן, אני ממליץ לא להתרגש אבל בכל זאת לבקש מרופא המשפחה או מאורתופד ילדים הפנייה למכון להתפתחות הילד (פיזיותרפיה). שם יבצעו בדיקה קלינית והמלצות בהתאם. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה