כאב בצד אחורי של הברך בזמן עמידה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

11/09/2013 | 12:34 | מאת: בנימין

יש לי כאב לעמוד על רגל נעולה במשך כמה דקות , נהיה לי כאבים בצד האחורי של הברך , מה אתה ממליץ לי לעשות תודה רבה שנה טובה ומתוקה

בנימין שלום ראשית אינני ממליץ כלל לעמוד על ברך נעולה. מנח זה אינו מיטבי לברך, הוא דוחס ומעמיס על המפרק באופן שעלול להזיק לו ועובדה שזה גם כואב. תנסה לבדוק מה קורה כשאתה פותח את הנעילה מעט ועומד על הרגל. בכל מקרה, כדאי לפנות לפיזיותרפיסט שיבצע בדיקה קלינית ויזהה את האלמנט בברך שיוצר את הכאב. הוא גם יתאים תכנית טיפול שמרנית. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה