לד"ר סאם חמיס

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

11/09/2013 | 12:28 | מאת: בנימין

הבעיה שלי היא חוסר אסתטיקה מוחלט בהליכה, הרגל שלי פונה לכיוון אחר מהרגל השניה .וזה דבר שהתחיל לי עם הזמן ולא נולדתי ככה. והשאלה שלי מה אתה ממליץ לי לעשות בשביל לחזור להליכה יפה תודה רבה

בנימין שלום אתה מתאר אסימטריה במבנה הביומכני שלך בין אם הוא אמיתי או תפקודי. אני ממליץ בדיקה יסודית במעבדת הליכה על מנת לנסות להבין מה מקור הבעיה. אתה יכול לפנות ראשית רק לייעוץ קליני אצל מומחה בתחום שידריך את שעליך לעשות. מצרף קישור רלוונטי לנושא http://www.imacs.co.il/prod.asp?catalogid=173 בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה