הליכה עם תנועת אגן רחבה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/09/2013 | 21:22 | מאת: שני

שלום, כאשר אני הולכת תנועת האגן שלי רחבה, ז"א כל האגן זז (כולל אזור הבטן),כאשר אני מקפידה על גב יציב אני שמה לב שרק אזור הטוסיק זז. האם זה תקין? האם קשור לבעיות יציבה?

שני שלום יש הרבה סגנונות הליכה בטווח הנורמה וקשה להבין מתיאור על גבי הרשת אם זה תקין או לא. בעקרון אם את לא סובלת מבעיות או מכאובים אז אולי אין צורך להיות מוטרדים. אם בכל זאת את מעוניינת בחוות דעת אנא פני לפיזיותרפיסט המומחה בניתוח תנועה לבדיקה קלינית והוא כבר ידע לפעול בהתאם. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה