שבר ברגל בזרת עם תזוזה מהמקום

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/02/2019 | 14:42 | מאת: נינה

שלום, עבר שבוע מאז השבר נתקעתי עם האצבע הקטנה בשולחן ואחרי כמה דקות שמתי לב שהיא נשברה לי והתעקמה, נסעתי ישר למיון וקיבעו לי את האצבע ושמו תחבושת וחיברו את האצבע ליד ורציתי לדעת אם יש אפשרות ללכת רגיל בלי שיקרה לה נזק? עכשיו אני יותר מרגישה שיש לי תחבושת שמציקה בשתי האצבעות ואני מרגישה קצת כאב באצבע דלא נפגעה, הכאבים הנוראיים עצמם עברו לפני כיומיים שלושה והפסקתי לקחת משכך כאבים. ואני לא יודעת אם כדאי להתחיל ללכת על הרגל רגיל ולהרגיל אותה לזה. אשמח לתשובה תודה :)

שלום נינה, לצערי לא אוכל לעזור. הטיפול תלוי במיקום השבר המדויק ,במטרת הקיבוע ואופן הקיבוע. תצטרכי להתייעץ עם האורתופד המטפל. בברכה ובהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה