כאבי ם בברך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/08/2013 | 15:45 | מאת: עדינה

שלום רב, אימי בת 87 אחרי שתי זריקות בהפרש 3 חודשים בשל כאבים בברך.לדברי 2 אורטופדים לא ניתן לנתח בשל גילה, והזריקות לא ממש הועילו. האם ניתן לרכוש מוצר לברך שיקל על הכאב וההליכה? מה ניתן לעשותכדי להקל עליה? תודה

עדינה שלום אין כל קשר בין גיל לבין בחירת הטיפול. הפתרון הטיפולי יקבע על פי מצבה התפקודי של אמך. בכל מקרה הזרקות הרבה פעמים לא עוזרות. נדרשת בדיקה קלינית יסודית שתעלה על מקור הכאב בברך ולכך להתאים טיפול שמרני פיזיותרפי מתאים. כדאי ללכת להבדק אצל פיזיותרפיסט שמבין בתחום. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה