ברך מתעקמת או נתפסת בזמן ישיבה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

26/01/2019 | 22:29 | מאת: ליאן

שלום, יש אצלי תופעה שחוזרת על עצמה לעיטים קרובות... כאילו משהו מסתובב או נתפס בברך. כמו שריר שמתעקם. זה כאב נוראי ואז אני חייבת לישר אותה חזק כדי שזה ישתחרר.לפעמים זה כל כך כואב שמישהו פשוט מישר לי אותה ונשמע קליק כזה שזה חטזר למקום ואז הכאב נרגע. זה קורה במצב ישיבה שאני מטה את הרגל לאיזה צד. או יושבת רגל על רגל. אני בת 35.

שלום כדאי ללכת להיבדק אצל אורתופד או פיזיותרפיסט העוסק בתחום לשם קביעת האבחנה. יתכן ומדובר בקרע במניסקוס או תנועתיות גידלקויה ועוד. צריך לבדוק ולאבחן. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה