מדרסים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

13/08/2013 | 09:35 | מאת: ערן

שלום, האם שחיקת הגומי של הנעל בחלק החיצוני (בשני הצדדים) לעומת אי שחיקה בצד השמאלי עלולה להעיד על הליכה לא נכונה? האם זה מצריך מדרסים? (אובחן לי בעבר פלטפוס קיצוני, אך לא סבלתי מעולם מכאבים בהליכה). תודה

13/08/2013 | 09:38 | מאת: ערן

הכוונה לשחיקה של הצד החיצוני של הסוליה בשני הצדדים לעומת אי שחיקה בצד הפנימי. המשקל שלי הוא 51 קילוגרמים וגובהי הוא 1.68 תודה

ערן שלום, הדבר מעיד על אסימטריה בגוף. תנועת הגפה התחתונה ולאוו דווקא כף הרגל, אינה סמטרית. מה מידת החשיבות? תלוי מה מידת האיסמטריה, מה מידת העומס שאתה דורש, והאם מתעורר איזה כאב. ממליץ לפנות לאבחון ביומכאני או מעבדת הליכה לבדיקת תבנית ההליכה או הריצה. ואם אינך כאוב, אתה יכול להסתפק בהערכת פיזיותרפיסט. בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה