אפוסתרפיה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

13/07/2013 | 17:38 | מאת: רפי

רציתי לדעת האם נעלי אפוסתרפיה יכולים לעזור במצב של avn במפרקי הירך

רפי שלום נעלי אפוס עובדים על עקרון התרגול הפרופריוספטיבי. זאת אומרת, חיזוק התחושה העמוקה וקבלת המשוב מהפריפריה למרכז. במצב שאתה תיארת לרוב הפתרון (הלפחות זמני) הינו הפחתת עומס מהמפרק הפגוע.זהו לא היעד של הנעלים הללו. אתה צריך לטפל כרגע בסימפטומים ובסימנים של התופעה ולכן רצוי לגשת לפיזיותרפיסט שיתאים תכנית טיפול. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה