אי סימטריה בגוף!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/09/2018 | 11:09 | מאת: מאיר

שלום לך עשיתי דיאטה של 27 קילו בערך כשלושה חודשים. לאחר הדיאטה שמתי לב שיש לי הבדל של משהו כמו 2 סנטים ברגליים שרגל שמאל יותר רזה מימין וכן גם כף רגל שמאל יותר רזה.(וזה מאוד מפריע לי במכנסיים)חוץ מרגל שמאל יש לי גם הבדל בידיים כאשר גם פה יד שמאל יותר רזה מימין (דרך אגב אני חושב שגם באיזור הבטן ובחזה גם כן שמאל יותר רזה מימין)יש לציין שבמהלך הדיאטה אכלתי כמעט ורק פירות וירקות אך מדי פעם אכלתי מעט פחמימות (חוץ מימי שבת שבהם אכלתי כמעט רגיל).בנוסף לכך עשיתי ריצות מאוד קשות במהלך הדיאטה אשמח לתשובה ממך תודה רבה מראש...

מאיר שלום. כל הכבוד על הדיאטה ! לפי הסיפור התיאורי שלך קשה לדעת בדיוק מה מפריע והאם זה אובייקטיבי. כדאי מאד לגשת לפיזיותרפיסט ראשית, ובמידת הצורך באם נגלות בעיות שנובעות מאותה האסימטריה, אתה מוזמן להיבדק במעבדת תנועה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה