כאבים בשריר הסולאוס בזמן הליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

30/08/2018 | 16:00 | מאת: לינוי

שלום רב, בחצי שנה האחרונה אני סובלת מכאבים חזקים בשריר הסולאוס (שריר הסוליה) בשני הרגלים לאחר הליכה של 5-10 דקות לא בקצב מהיר. הכאבים מקשים עליי לתפקד ולהיכנס לכושר. אני רוצה לציין כי בשנה האחרונה אובחנתי עם תת פעילות של בלוטת התריס והתחלתי טיפול תרופתי בארבע חודשים האחרונים. שאלתי היא מה מקור הכאב ואם יש דרך להקל עליו ולמנוע אותו? בנוסף, האם לדעתך נדרש ייעוץ רפואי? ובמידה וכן לאיזה תחום רפואי עליי לגשת?

לינוי שלום המצב אותו את מתארת אכן דורש בירור רפואי מקיף. גשי לרופא שיבדוק ויפנה אותך. מקור הבעיה יכול להיות קשור למשהו עצבי-שרירי או כלי דם לדוגמא. בהצלחה. לאחר הבירור והתוצאות , פני לפיזיותרפיה במידת הנדרש. סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה