הבדלים בהיקף הרגליים סנטים וחצי בערך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

25/08/2018 | 20:54 | מאת: מאיר

שלום לפני שנה וחצי עשיתי דיאטה והורדתי 27 קילו במשך בערך 4 חודשים במשך הדיאטה אכלתי פירות וירקות ומעט בשר ופחמימות.הייתי עושה ריצות המון,לאחר הדיאטה שמתי לב שיש לי הבדל של סנטים וחצי בהיקף הרגליים שרגל ימין יותר רחבה משמאל(אגב אני ימני)הדבר הזה מאוד מציק לי ברגליים ובמכנסיים בעיקר.פניתי לאורטופד הוא אמר לי ככה נולדתה ואין מה לעשות הוא אמר לי את זה ושלח אותי מהחדר,הלכתי לנוירולוג והוא אמר לי שהכול תקין אצלי מבחינתו(דרך אגב יש לי פלטפוס ברגליים) בקיצור אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות עם הבעיה הזאת אשמח מאוד לעזרה תודה רבה מראש!!! (ההבדל הוא מתחילת הרגל כולל כף הרגל)

מאיר שלום, יתכן ומדובר באיזושהי אסימטריה מכאנית. כדאי לבצע הערכה קלינית מדויקת שתכלול מדידות אורך רגליים, כח שרירים, יציבה, בדיקת מנח האגן ועוד. רצוי וכדאי להבדר במעבדת הליכה לשם כך. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה