הליכת ברווז

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/06/2013 | 13:29 | מאת: ויקי

בני בן ה 8 וחצי הולך הליכת "ברווז" כלומר זורק את 2 כפות הרגליים כלפי חוץ ההליכה מלווה גם בידיים שהולכות לצידי הגוף והן נזרקות וזה יוצר מצב של הליכה שלומיאלית. מה ניתןלעשות בכדי לשפר את מצב ההליכה הזו להליכה נורמאלית ורגילה ?

ויקי שלום ממליץ לפנות לפיזיותרפיה במכון להתפתחות הילד (לבקש הפניה מרופא משפחה). הם יבצעו בדיקה ויטפלו במידת הצורך. בנוסף, אם יזהו בעיה משמעותית יותר הם יפנו למעבדת הליכה (יש כזו בבית דנה, מרכז רפואי תל אביב) בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה