נפיחות בירכיים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

17/06/2013 | 19:21 | מאת: אורית

שלום רב אני בת 29 ובחודש האחרון התנפחו לי הירכיים לאחר הליכה למרות שהמינון של הליכה לא השתנה וכן הרגלי התזונה שלי לא השתנו ,והנפיחות לא ירדה . לפני כשבוע הנפיחות ירדה מעצמה שוב ללא שינוי בהרגלי התזונה אך הפסקתי בפעילות גופנית. במוצאי שבת החלטתי לשוב להליכות ולאחר ההליכה שוב התנפחו הירכיים. (בנפיחות זו עליתי כ4 ק"ג). מה מקור הנפיחות? האם להפסיק לעשות הליכה?

אורית שלום המונח "נפיחות בירכיים" לא ברור לי. יכול להיות שהתיאור של הסימנים הקליניים לא מדויק. על כן אני ממליץ במידה וזה מפריע לך לגשת לבקש הפניה מרופא משפחה לפיזיותרפיסט שיראה פיזית על מה התלונות ויבדוק. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה