עמידה על קצות האצבעות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

15/06/2013 | 16:16 | מאת: עלמה

שלום, האם עמידה על קצות האצבעות והליכה עליהן מחזקות את שרירי הרגליים? האם גם את שרירי כף הרגל? תודה

עלמה שלום את העליה על האצבעות והליכה עליהן מבצעים שרירי הסובך שנמצאים מאחורי השוק. אם זאת משתתפות עוד קבוצות שרירים בגפה התחתונה כיוון שהתרגול מתבצע בנשיאת משקל. יש הרבה שרירים בכף הרגל והם מבצעים תנועות שונות. ניתן לחזקם גם ללא נשיאת משקל אך עדיף בנשיאת משקל. לתרגול ספציפי התייעצי עם פיזיותרפיסט והסבירי לו מה מטרת התרגול. הוא יתאים לך את התרגילים הנכונים עבורך. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה