הליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/09/2007 | 21:14 | מאת: גור

שלום! יש לי דפוס הליכה ללא דחיפה, ואם אז מאד שיטחית מצעד אחד למשנהו הרגל עוברת כפועולה יזומה, ולא כפועל יוצא של דחיפה - האם יש ליקוי בהליכה מסוג זה? תודה גור

גור שלום, תבנית הליכה מסוג זה יכולה לנבוע מחולשה של שרירי הסובך או מחולשה ביציבות של הרגל הנגדית באותו זמן בהליכה (הרגל העומדת על הרצפה). חשוב לאבחן את המקור לחזק את השרירים החלשים על מנת לתקן את תבנית ההליכה ולהגיע לתבנית הליכה אופטימלית. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה