כאבים וחולשה ברגליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

20/05/2013 | 17:10 | מאת: חוה

שלום אני בת 27 וסובלת כבר כמה שנים מחולשה וכאבים ברגליים מהבירכיים ומטה,אכשיו מכיון שאני סובלת גם מיסמפטומים נוספים כמו(קשיים בנשימה וסיפטומים בקיבה) וכל רופא אומר משהוא אחר כמו(נירולוג:חולשה של מערכת העצבים המרכזית,ורופא אחר דלקת בגידים ורופא נתורופט שהיתי אצלו אומר שיש לי חוסר איזון בין המערכת הסימפתטית לפרא סימפתטית) אני כבר מבולבלת,אני רוצה לטפל בשורש הבעיה,ולא יודעת איך,אני נורא רוצה ללמוד ריקוד ולא יכולה השאלה שלי אם ונגיד הבעיה היא במערכת העצבים האם קושר וחיזוק השרירים ברגליים עדיין יכל לעזור למתן את החולשה והכאבים או שאצתרך לטפל בדרך אחרת? רקע נוסף עלי במהלך השנים מצד אחד אני סובלת מדיכאון והיו לי תקופות שהיתי ישנה הרבה ומיצד שני אהבתי לירקוד אבל אף פעם לא פיתחתי את זה אז היו ימים שכימעט לא היתי מזיזה את הגוף והיו ימים שפיתאום היתי שמה לעצמי מוזיקה בחדר ורוקדת עד שממש הגוף היה מיתעייף או שהיתי עושה כל מיני מתיחות בלי לדעת מה אני עושה ואם עושה את זה נכון יכל להיות שביכלל פשוט הרסתי לעצמי את השרירים ברגליים ואם כן זה יכל להיות הפיך? תודה

22/05/2013 | 18:08 | מאת: אפרת

שלום חווה, צר לי לשמוע על שעובר עליך. לא נראה לי שהרסת את השרירים ממתיחות ומריקודים או ממנוחה. יתכן ואת צריכה לטפל בכך עם פיזיוטרפיסט, אך כמובן הייתי מתייעצת עם רופאיך. כשאני מתבלבלת בין רופאים שונים אני ניגשת לרופא המשפחה ומבקשת ממנו הכוונה כיצד לראות את הדברים וכיצד להמשיך...ממליצה לך לנסות זאת. בהצלחה

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה