יכול להיות שהבדל בין אורך הרגליים גורם לפציעות ?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/05/2013 | 21:45 | מאת: ריקו

שלום סאם יכול להיות שהבדל בין אורך הרגליים גורם לפציעות כל הזמן ברגל הקצרה יותר? לפני שנה האורתופד טען שהפער עד 1 ס"מ ולא היה מפריע לי אלמלא הייתי עוסק בספורט (מרבית השנים אופניים) אבל גם בטיולים וריצות וכו'. שמתי לב שכל פעם הפציעות אמנם קלות אך הם ברגל שמאל הקצרה יותר ולעיתים גם כאבי גב בצד הזה. דעתך בנושא ורעיונות כללים לטיפול תודה

ריקו שלום אסימטריה בגוף יכולה לגרום לשלל תופעות , כאבים ופציעות. הדרך הכי מדויקת לבדוק אורך רגליים היא בבדיקת מעבדה בתלת מימד..התלונות שלך עקביות וקשורות לעיסוק בתנועה ודורשות התייחסות מקיפה ובדיקה קלינית יסודית. לסיכום כדאי להיבדק ואתה מוזמן ליצור קשר דרך האתר. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה