קושי ברגליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/05/2013 | 19:58 | מאת: ארז

שלום לפני שנה בגלל מאמץ פיזי יותר מידי היה לי CPK גבוהה כמה זמן אחרי זה התחיל להיות לי צליעה ברגל ימין בימים האחרונים גם הרגל השנייה התחילה לצלוע כל פעם שאני הולך אני מרגיש שהרגליים מתאמצות יותר מידי והשריר מאחורה תפוס אני כמעט ובכלל לא הולך אני כל הזמן בבית זאת הסיבה ?

ארז שלום אני מציע לעבור בדיקה אצל רופא שישלח ככל הנראה גם לבדיקות דם לראות אם הערכים נורמטיביים. רק שתאושר אצל אורתופד שהכל בסדר אתה יכול לפנות לטיפול שמרני כגון פיזיותרפיה ובמידת הצורך בדיקת הליכה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה