כאבי גב והליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/04/2013 | 12:25 | מאת: חוחית

מזה שלושה שבועות יש לי כאבי גב חזקים. יום בהיר אחד התכופפתי ושם תפס אותי , אבל אציין שיום קודם נהגתי 4 שעות רצוף עשיתי מקלחת חמה ויצאתי לקור. קיצר מה אתה מציע האם כדאי לעשות הליכות קלילות או להמתין עד שיעבור והבנתי שיכול לקחת זמן כי זה בעצןם דלקת תודה מראש על התשובה

שלום מציע בוזמנית להיבדק אצל פיזיותרפיסט שיתחיל לטפל שמרנית במקור הבעיה וגם להמשיך הליכות. הגוף זקוק לתנועה בייחוד ברגעים שקשה וחושבים שאי אפשר. ייתכן ומדובר בדיסק, מפרק או אפילו סתם שרירים ולכן חשוב להיבדק ולדעת במה לטפל. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה