trigger finger

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

21/04/2013 | 06:22 | מאת: אריאל

שלום האם לבצע תרגילי מתיחות במצב של "טריגר פינגר" או לקבע את האצבע

אריאל שלום בעקרון מומלץ לבצע מתיחות לאבחנה מסוג זה כחלק קטן מהטיפול. עלייך להיבדק ע"י פיזיותרפיסט על מנת שיתאים את הטיפול הנכון לשלב בו אתה נמצא. בברכה סאם www.imacs.co.il

23/04/2013 | 06:59 | מאת: אריאל

שלום תודה עבור התשובה אני כבר עברתי ניתוח באצבע אחת לשחרור הגיד (עדין נשארו קצת כאבים לאחר כ- 4 חודשים) לצערי התופעה התפשטה לעוד כמה אצבעות , בעיקר לאצבע ביד ימין המתפעלת את עכבר המחשב. כרגע אני מבצע עיסויים בשרש האצבע בעזרת משחה Traumeel מידי יום אך זה עוזר לכמה דקות בלבד ו"הטריגר" חוזר שוב (כמובן בעיקר בבוקר) האם תוכל להסביר לי כיצד ואיזה תרגילי מתיחות יכולים לשפר את המצב ולהעלים את הדלקת . האם עלה בגורלי לעבור ניתוחים כאלה בשאר האצבעות? תודה שוב אריאל

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה