טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

04/02/2013 | 10:52 | מאת: גוטמן

אני מאובחן כסובל מטרשת נפוצה ומתקשה בהליכה ברגל ימין. כף הרגל ניתקלת כשאני הולך מחוץ לבית. אמרו לי שמדובר בצניחת כף הרגל. שמעתי וקראתי על מכשיר ממוחשב בשם ווקאייד שמרים את כף הרגל. האם המכשיר יכול לעזור למקרה שלי.

שלום מערכת ווק איד תורמת בהרמת כף הרגל בעת ההנפה. היא מותאמת לפתולוגיות שמקורן במערכת העצבים המרכזית. לפני רכישת מערכת יקרה מסוג זה מומלץ לעבור בדיקה במעבדת הליכה על מנת להצדיק אותה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה