הקרנת כאב לישבן ימני ולאשך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/04/2017 | 10:51 | מאת: בן משה

שלום רב, ראשית, אני בן 68, סוכרתי, מאוזן מאוד, פעיל ספורטיבית מידי יום ושומר על תזונה מתאימה. בשבועות האחרונים, בעיקר כשאני יושב כמה דקות ויותר, יש לי כאב בישבן הימני ולעתים באשך הימני (כאילו נלחץ). צריך לציין כי כשאני לוחץ על המקום בחוזקה, הכאב פוחת. האם ייתכן שזהו משהו עצבי? האם בטובך תוכל להתייחס לכך? תודה

שלום רב הכאב שהינך מתאר בהחלט יכול להיות ממקור גבי. פנה ראשית לרופא המשפחה על מנת לשלול ולבצע אבחנה מבדלת לכאב באשך. אם אכן מדובר רק בהקרנה גבית, אנא פנה לפיזיותרפיסט מטפל. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה