כאבים בחיבור של האגן והירך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

30/12/2012 | 13:08 | מאת: אמא

שלום לפני שבוע, ישבתי עם בני על השטיח ושיחקנו. כנראה עשיתי תנועה לא נכונה ומאז אני סובלת מכאבים - לפי מה שנראה לי זה שריר הכסל... זה באמצע הרגל בחיבור של האגן והירך. כאבים שדומים לשריר תפוס אבל כבר שבוע שזה לא עובר. עובר בחימום המקום אבל אחרי מנוחה שוב כואב וכואב ללכת. מה עושים במקרה כזה? תודה

אמא שלום יכול להיות שעשית תנועה לא טובה אבל כדי לדעת בדיוק מה האבחנה וכיצד לטפל בה, צריך להבדק. במידה ואת לא דואגת שמדובר במשהו מאד חריג, את יכולה לגשת לפיזיותרפיסט שיעשה בדיקה קלינית מסודרת ויציע תכנית טיפול. הטיפול יהיה שמרני ויכלול כפי הנראה טיפול מנואלי ותרגילים. לטיפול באמצעות קופות החולים ניתן לקבל הפניה לפיזיותרפיה מאורתופד או מרופא משפחה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה