"רגליים עקומות"

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

01/11/2012 | 12:42 | מאת: מיטל

שלום; בני כיום בן שנה ו-4 התחיל ללכת בגיל 11 חודשים. הבעייה היא שכפות רגליו נוטות כלפי פנים ולעיתים הדבר גורם לו לנפילה. לא פניתי עדיין לשום ייעוץ רפואי אבל מההכרות שלי עם בני הוא פשוט נולד ככה, עם כפות רגליים הנוטות כלפי פנים. שאלתי היא האם צריך לפנות לטיפול כל שהוא או האם ישנו טיפול כל שהוא אחרי שהילד כבר התחיל ללכת. תודה מראש

מיטל שלום אני ממליץ ללכת להיבדק אצל אורתופד ילדים. ולא להסיק לבד מסקנות. במידה ואין בעיה גרמית של העצם ועדין יש צורך, את מוזמנת לפנות למעקב והמלצות למכון להתפתחות הילד. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה