בעיות הליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

28/10/2012 | 16:46 | מאת: דניאל

שלום נראה לי שיש לי בעיות הליכה, אומרים לי שאני הולך הרגליים שלי כלפי פנים ולא הלכתי לאבחון או משהו כזה וקצת קראתי על זה באינטרנט ולפי מה שהבנתי זה אמור לעבור כבר בגיל 6 עד 10 הבעיה שאני בן 16 כבר וזה מציק לי שאני הולך ככה. ועוד בעיה אחת שאני לא יודע אם היא קשורה לבעיה הקודמת אבל גם אומרים לי שאני הולך עם הגב האמצעי קדימה אשמח לעזרה :)

דניאל שלום המקור להליכה עם רגליים מופנות פנימה יכול לנבוע מהירך, הברך או או כף הרגל והקרסול עצמם. רצוי להיבדק בבדיקת הליכה מסודרת בתלת מימד על מנת לאבחן ולאפשר פרוטוקול טיפולי והמלצות נכונות. הליכה כזו לאורך זמן עשויה להשפיע על מפרקים אחרים בגוף כולל הגב. מוטב לטפל בזה עכשיו על מנת למנוע בעיות עתידניות שהן לא רק אסתטיות. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה