בעיות כיווץ שרירים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/10/2012 | 07:58 | מאת: חייל

שלום..אני חייל לוחם..לפני כ 4 חודשיים עברץי ניתוח ברגליים..פסיוטומיה עקב שהשוקיים שלי היו ממש תפוסים..ואיתם גם התאומים אבל הנחנו שאם נעשה תניתוח בשוקיים אז העומס יתאזן והרגליים שלי לא יהיו תפוסות ככה..בכל מקרה עשיתי תניתוח בשוקייפ..עברו כמו שאמרתי 4 חודש מאז ואני חייב לשמור על כושר אבל כשאני עושה ריצה מעל 2 קילומטר או הליכנ מרובה..אני נתפס והשרירים שלי מתקבצים..הרגליים שלי רגילות לעומב כזה קל כמו 2 קילומטר ריצה..אבל בכל זאת נתפסים ואני חייב לציין שאני מאוד משקיע במתיחות אבל זה כבר לא עוזר רק עיסויים ...לפני הניתוח עשיתי בדיקה emg והיא אמרה לי שמה שאני מתאר זה יכול להיות בעיה נירולוגית אבל שאלתי כבר תשאלה הזאת בפורום ניאולוגיה ואמרו לי שזה יותר קשור לפורום הזה..לסיכום הבעיה..שרירים תפוסים ומכוובצים בעיקר בתאומים ובחחחבליים

18/10/2012 | 23:10 | מאת: חייל

אני רוצה להוסיף...שלפעמיים אם אני עומד זמן מסויים או לא יודע בדיוק להגדיר את זה אבל אני לפעמים בימים מסויימים אני מרגיש כאילו זרמים עוברים לי בשריר..כמו נמלים. וכאילו השריר בוער לי...שזה לפעמים משפיע גם על הכף רגל

שלום, בלי קשר לניתוח- האם היה נכון או לבצע אותו, אני ממליץ לך לקבל טיפולי פיזיותרפיה. ממליץ טיפול בגב (מקור החצבים) ותנועתיות של מערכת העצבים. חשוב גם לתרגל על משטחים לא יציבים. בנוסף, ממליץ לך בדיקת ניתוח הליכה וריצה לאבחון מקור הכאב ובניית פרוטוקול טיפולי. בברכה סאם איימקס Www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה