היי סאם, אני מקווה שתוכל לעזור לי.

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/10/2012 | 12:19 | מאת: מ.ג

עברתי קצת על הפורום, ואחרי שקראתי כמה הודעות, אני מאמין ששווה לפנות אליך לעזרה. אני בן 30, אני סובל מCMT, יש לי דרופ-פוט,וברגל שמאל יש לי צליעה קטנה. כשאני הולך הרבה יש לי כאבים בגב התחתון, אני יודע כבר המון זמן, שההליכה שלי מזיקה לגב, אבל כיוון שאני בור, המשכת לחיות ככה, רוב חיי. במקרה נתקלתי בפורום ובאתר הזה, והנה אני, מגשש לעבר עתיד קל יותר. אתה חושב שניתן לעזור לי, לשפר את ההליכה?

שלום ללא כל ספק במקרה מסוג זה הבדיקה הנדרשת היא בדיקת הליכה במעבדת הליכה על מנת להציע פתרון,פרוטוקול טיפולי ושימוש באמצעי עזר במידת הצורך.מצרף לינק רלוונטי בנושא http://www.imacs.co.il/s-Walking.asp בברכה סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה