קשה לי לקפוץ

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/10/2012 | 03:45 | מאת: ליאת

בס"ד שלום לאחרונה אני שמה לב שקשה לי לקפוץ,אפילו מס' סנטימטרים באוויר. כולל חבל,או כשאני עומדת ליד קיר ונתמכת בו. לעומת זאת כשאני נשענת על כורסא, אני מצליחה לקפוץ. על מה זה מעיד? איך אפשר לטפל בכך? תודה ליאת

ליאת שלום על פי התאור נשמע כי מדובר על חולשה של שרירי הסובך אם כי לא ברור מה המקור לכך. על כן, רצוי לבדוק מה המקור אצל אורתופד ופיזיותרפיסט. אם אכן מדובר בחולשה לרוב הטיפול השמרני בפיזיותרפיה הוא פשוט ואני ממליץ לא להתעלם מהנושא אלא לטפל. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה