פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

31/07/2012 | 17:33 | מאת: אפרת

האם יש ניסיון מוצלח בפיזיותרפיה למי שסובלת מאנקילוזינג ספונדיליטיס ומפיברומיאלגיה מישנית?

אפרת שלום אין טוב יותר מאשר לנסות ולטפל בכל דרך שמרנית אפשרית בבעיות הנ"ל ובייחוד בפיזיותרפיה. הצלחה של טיפול הינה תלויית גורמים רבים כגון מי מטפל ומה מומחיותו, מי המטופל, מה מידת הנזק, מה רמת ההשקעה ועוד הרבה גורמים נוספים ולכן קשה מאד לענות על כך. בכל מקרה, פיזיותרפיה והידרותרפיה הן חלק עיקרי ומשמעותי בתכנית טיפול לבעיות מסוג זה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה