מזרון המתאים לילדים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/07/2012 | 16:13 | מאת: אירנה

ילדיי בני 9 ו 13, ישנים על מזרוני לטקס רכים. השבוע נאמר לי בחנות הרהיטים שלילדים בגילאים אלו, ואף צעירים יותר לא טוב להשתמש במזרונים כאלו כי הם הורסים להם את הגב, אלא רק במזרוני גומאוויר (ספוג). האם זה נכון? מאיזה גיל ניתן להשתמש במזרונים רכים יותר ואילו?

אירנה שלום לטקס יכול להיות מזרן גם קשיח, כיוון שזה תלוי בדרגת צפיפות החומר שלו. בכל מקרה, בכל גיל עדיף לישון על מזרן קשיח מאשר רך על מנת לשמור על המבנה התקין של עמוד השדרה בזמן השינה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה