שריר מתקשה בירך

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/07/2012 | 07:39 | מאת: ליאור

שלום, אבי בן 85. לפני 4 שנים החלה אצלו תופעה של תחושת התקשות בשריר. זה היה מתחיל באופן פתאומי ונעלם כעבור דקות. היום זה החמיר, ולמעשה התחושה הזו רציפה כמעט לאורך כל היום. בדיקות EMG תקינות לאורך התקופה. פיזיותרפיה לא מועילה. יש רעיון לכיוון בדיקה נוסף ? תודה!

ליאור שלום למרות שהתיאור של התלונות של אביך אינו מספיק, אנסה לעזור. במידה ומדובר בהתכווצויות של השריר, ייתכן שמדובר במחסור של מגנזיום לדוגמה. תבקש מרופא המשפחה לשלול זאת. מעבר לכך, קשה לי לעזור כיוון שהתמונה הקלינית לוקה בחסר. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה